Bydlení jako investice

V Praze je jednou z takových kupříkladu městská část Karlín.
Zadavatel: GIT.cz | 3.3.2015 | Reality, bydlení
Rezidence Vltava
Autor fotografie:

Praha (Pressweb) - Dnešní doba přeje investčním bytům. Lidé totiž zjišťují, že vedle zlata, diamantů a jiných drahých kovů a vzácných drahokamů, akcií či dluhopisů a dalších klasických investicí, jsou investice do nemovitostí nepoměrně srozumitelnější a hlavně praktickou alternativou. Vždyť jejích výhod mohou požívat prakticky okamžitě – nájmem, nebo vlastním využíváním. Obzvláště ve větších městech hodnota nemovitostí zároveň v podstatě neklesá – v Praze díky konstantně narůstající poptávce dokonce roste.

Podle názorů odborníků pak především rezidenční bydlení představuje zajímavou investiční možnost se ziskem pěti a více procent. Aby byl ovšem nákup investičního bydlení výhodný a výnosný, neměl by být investor pouhý laik. V ideálním případě by měl zájemce získat rady profesionálů, případně alespoň podstoupit adekvátní internetové samostudium.

Je totiž dobré investici do bydlení (ostatně tak, jako všechny ostatní) patřičně promyslet. Podle odborníků je ideální nákup investičního bydlení v lokalitách, u kterých se dá předpokládat, že jejich hodnota v budoucnosti poroste.

V Praze je jednou z takových kupříkladu městská část Karlín. Ta po ničivých povodních v roce 2002 prochází výraznou revitalizační kůrou, která mění její tvář k nepoznání. Potěchou pro oko je nárůst zeleně v této městské části, dalším výrazným prvkem karlínské přeměny je také vysoký zájem developerů. Díky němu v Karlíně v posledních letech vyrostly působivé administrativní budovy jako Keystone – znamenitá pocta českému architektonickému kubismu minulého století, či Danube House.

Karlín se stává nejdynamičtější čtvrtí v pražském centru, což potvrzuje i další interesantní projekt – Rezidence Vltava, nabízející moderní byty pro nejnáročnější. Ty jsou ovšem kromě luxusního bydlení i ideální investiční příležitostí.

Témata: novostavba, novostavby praha, luxusní byt praha, rezidence praha, byt Karlín, developerské projekty praha, novostavby, moderní byt, novostavby v Praze, luxusní byt | Region: ČR

Global Internet Technology s.r.o. - GIT.cz
Žirovnická 1/2389