Využijte prázdniny a začněte studovat MBA

Využijte prázdniny ke vzdělání
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 31.7.2015 | Obchod, e-commerce

Praha (Pressweb) - Vzdělání je investicí do budoucna, tvrdí obecně známá pravda a nejvíc na ní vydělají ti, kdo do něj investují více, lépe nebo chytřeji. Velmi chytrým způsobem, jak do své budoucnosti a profesního uplatnění investovat, je využít chvíle, kdy ostatní neinvestují a získat tím náskok.

Titul MBA je jedním ze základních předpokladů, pokud chcete uspět v manažerských pozicích. Absolvent programu MBA má uplatnění na trhu práce daleko snadnější než všichni ostatní. Pro budoucí zaměstnavatele je titul MBA u uchazeče kromě nabytých znalostí a dovedností jednoznačným důkazem toho, že to zájemce o pracovní pozici myslí se svým uplatněním opravdu vážně.

Studovat na škole a k tomu paralelně pracovat na získání titulu MBA může být náročné a časově těžko slučitelné. Ovšem zahájit studium MBA je díky pestré nabídce škol a institutů možné v podstatě kdykoliv v průběhu roku. Využít prázdninového času je proto velmi šikovnou možností, jak získat rozhodující náskok před ostatními. Studium MBA je velmi flexibilní, a tak samozřejmě můžete prázdninové studium skloubit s ostatními aktivitami.

Letní prázdniny tak pro vás již nemusí být pouze ve znamení odpočinku, ale také krokem k profesnímu rozvoji a získání nových informací a praktických zkušeností z oblasti managementu. Začněte na sobě pracovat a udělejte pro svůj profesní i osobní život zásadní krok. Průzkumy ukazují, že absolvent studia MBA má vyšší šance na povýšení nebo úspěch při výběrovém řízení než člověk bez tohoto manažerského vzdělání.

Témata: studium MBA, titul MBA, studovat MBA, MBA | Region: Praha

SEO Services, s.r.o.