Lyžování Rakousko – nadchne vás perfektní manšestr

Lyžování Rakousko
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 3.10.2016 | Cestování, gastronomie

Praha (Pressweb) - Která země v sousedství má široké sjezdovky všech obtížností s perfektním manšestrem, kde můžete bez problémů vykrajovat carvingové oblouky? No přece Rakousko. Rakousko je na lyžování ideální. Autem se tam dostanete tak rychle, že už odpoledne můžete lyžovat. Rakousko – to je nádherné lyžování. Sjezdovky jsou vždy perfektně upravené, a pokud si vyberete severní svahy, manšestr tam vydrží až do odpoledne. Co na něm ještě návštěvníci oceňují? Že jsou tam perfektní služby. Ať už jde o hotely, gasthofy, apartmánové domy či penziony, vždy se tam setkáte se vstřícným a ochotným personálem.

Lyžování Rakousko – to je jízda i na ledovcích

Lyžování – na to je Rakousko pyšné, protože má co nabídnout. Areál Hinterstoden – Wurzeralm v Horních Rakousích je kousek za hranicemi a oblíbili si ho zejména freerideři, protože tamní prašan je pověstný. Lyžování Rakousko – to je prostě fenomén. Perfektní zasněžovací systémy, takže i v nižších polohách máte vždy dostatek sněhu. Anebo vyzkoušejte ledovce. Oblíbené jsou ledovce v Dachsteinu, Zell am Zee, Mölltalu, či ledovec Hintertux v údolí Zillertal. A co kousek dál? Na lyže je skvělá také Itálie. Nejdříve na lyže vyzkoušejte rakouské svahy, pak je hned Itálie.

Na lyže určitě také do Itálie

Když se řekne lyže Itálie, vždy to znamená vzrušující lyžování. Itálie je jako Rakousko, ale užijete si tam více sluníčka. Neznámější jsou Dolomity se středisky Kronplatz, Val Gardena či Val di Fassa. Můžete si vyzkoušet okružní lyžování kolem masivu Sella Rondo, kde jsou známé štíty Civetta a Marmolada. Jet na lyže do Itálie je vždycky zážitek. Nejenže si zasportujete, ale vždy je nádherný výhled na masivní štíty. A čím je Itálie pověstná? Ani si nemusíte sundávat lyže, a i na svahu si můžete dopřát skleničku vína. Vyberte si – lyžování Rakousko nebo Itálie? Ale vždyť se dá stihnout za zimu i obojí.

Témata: lyžování Rakousko, Lyžování Itálie, Dovolená Itálie, Dovolená Rakousko | Region: ČR

SEO Services, s.r.o.

Na Nivách 956/2