Vsaďte na tričko z bambusu a budete se cítit lépe než v bavlnce!

Bavlna je pro svou jemnost a prodyšnost velmi ceněným textilním materiálem po mnoho let. Zaryté stereotypy říkají, že pokud se chcete cítit dobře, měli byste vsadit na oblečení z bavlny.
Zadavatel: Wobsah s.r.o. | 29.9.2015 | Obchod, e-commerce

Praha (Pressweb) - Moderní doba je ale jiná a říká: Jestliže chcete více a cítit se skvěle, oblečte se do bambusu. Bambusová vlákna nabízí mnohem lepší vlastnosti. Jaké a jak bambusová móda vypadá?

Proč vsadit na bambus?

Bambusová vlákna se vyznačují silnými termoregulačními vlastnostmi. Přírodní složení vlákna a jeho mikrostruktura je zárukou, že oblečení z bambusu dokáže udržet příjemnou teplotu, a to v létě i v extrémním horku i v zimě. Nosíte-li bambusové tričko, cítíte příjemný tepelný komfort. V teplém počasí dokáže bambusové vlákno snížit teplotu až 2 až 3 stupně, v zimě zase krásně zahřeje.

Bambusová vlákna jsou ceněna i pro jejich antibakteriální vlastnosti, a to díky přírodní složce Bamboo Kun. Tato látka dokáže likvidovat houby, plísně i bakterie. Bambusová trička jsou proto vhodná pro alergiky či osoby s velmi citlivou pokožkou. Bambusová vlákna jsou svým způsobem léčivá. Dokáží zklidňovat pokožku a tak pomoci při hojení ekzémů i vyrážek.

Další velkou výhodou triček z bambusu je, že dokáží eliminovat pach potu. Vlákna dokáží neutralizovat zápach. Vsadit by na ně měly osoby, které mají s problémy s nadměrným pocením.

Velkým plusem oproti běžným textilním materiálům je, že bambusová vlákna umí pohltit až 90 % škodlivých UV paprsků!

Pro všechny volbou č.1!

Díky jedinečným vlastnostem jsou bambusová trička vhodná nejen pro běžné nošení či do práce. Oceníte je při sportu, protože zaručí, že pot nebude ulpívat na těle. Pánové jistě ocení, že si je mohou vzít i pod košili a nebudou se kvůli tomu nadměrně potit. Super vhodné jsou pro alergiky.

Dokonale padnou na tělo

Bambusová trička koupíte v obchodě www.bambusova-moda.cz. V nabídce jsou desítky modelů pro ženy i muže. Trička mají promyšlené střihy, díky kterým se bezvadně nosí. V nabídce jsou trička jednobarevná, elegantní, sportovní i s vtipným potiskem.