Kouzlo rustikálního nábytku

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 29.11.2016 | Reality, bydlení

Renovujete nebo zařizujete venkovskou chalupu a hledáte vhodné vybavení? V tom případě je rustikální nábytek to pravé pro vás. Rustikální nábytek je spojený s dobou, kdy si řemeslníci dávali na své práci záležet a každý kus vyrobeného nábytku byl opravdu originál a byl řemeslnickou vizitkou. Takový požitek z nábytku si můžete ale dopřát i dnes, stačí si jen vybrat. Je jen na vás, jestli se rozhodnete pro ucelenou řadu rustikálního nábytku nebo svůj interiér oživíte jen jedním originálním kouskem, který bude danému prostoru vévodit.

Rustikální nábytek

Rustikální znamená venkovský neboli selský a proto je tento typ nábytku vhodnou volbou právě na chalupy, kde chcete zachovat jejich kouzlo a půvab doby a stylu, v nichž byly postavené. Vzpomeňme třeba na pohádky, kdy v každém venkovském stavení byla krásná dřevěná malovaná truhla a v ní typické pruhované péřové peřiny. Proč si takovou vzpomínkou z dětství neoživit i nyní interiér?

Rustikální nábytek si můžete vybrat v několika barevných provedeních. Kvalitní řemeslné zpracování a především vůně dřeva nejenže vás okamžitě okouzlí, ale vytvoří především teplo domova.

Nábytek z masivu

Jestliže hledáte při výběru nábytku kvalitu provedení a materiálu, je nábytek z masivu tou pravou volbou. Můžete si vybrat z několika ucelených řad a to jak ve stylu rustikálním, tak i moderním. Nábytek z masivu zaujme především svou originalitou a reprezentativním vzhledem. Přírodní vůně dřeva doplní a podtrhne domáckou atmosféru, ať už nábytek pořizujete na chalupu nebo do hotelu. Z nábytku z masivu na vás dýchne kvalita a jedinečnost a každý prostor, ve kterém je umístěný tak ihned dostane punc luxusu.

Region: Moravskoslezský kraj

MediaUp Agency s.r.o.