Mějte ruce v bezpečí

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 27.11.2016 | Obchod, e-commerce

Ruce jsou naším nejdůležitějším a zároveň i nejvytíženějším pracovním nástrojem. Každý den je používáme ke všemu, co vykonáváme – ať už doma nebo v práci. Proto je důležité zajistit jim maximum bezpečí a to za jakékoli situace. V celé řadě zaměstnání je doslova nutnost používat při výkonu práce ochranné pracovní rukavice, které jsou součástí povinné pracovní výbavy. Jak je to ale při pracích doma? Skutečně všichni myslíme na své bezpečí?

Na zahrádku i do domácnosti

Každý den se ve volném čase věnujeme různorodým činnostem. V létě jej trávíme na zahradě, kdy okopáváme záhonky, v zimě se naopak schováváme do dílen, kde různě něco kutíme. A teď ruku na srdce: používáte při svých činnostech pracovní rukavice? Jejich úkolem je zajistit vašim rukám nejen bezpečí před chemickými přípravky, ale i před rizikem říznutí.

Pestrý výběr

V současné době je výběr pracovních rukavic natolik pestrý, že si na své dokáže přijít úplně každý. Nákup tak můžete přizpůsobit činnostem, kterým se věnujete nebo i ročnímu období. V chladných měsících oceníte zateplené zimní rukavice, ve kterých vám zima rozhodně nebude. V létě se naopak budou hodit textilní rukavice, ve kterých se ruce zbytečně nepotí. Pokud je vaším úkolem zastřihování stromků případně řezání dřeva, nezapomínejte na protipořezové rukavice a díky jednorázovým kouskům neutratíte zbytečný balík peněz.

Kvalita za rozumné peníze

Stejně jako se neustále rozšiřuje nabízený sortiment pracovních rukavic, roste i počet míst, kde lze toto zboží pořídit. Ne všude vám ale mohou nabídnout to, co očekáváte – tedy kvalitu za cenu, která jí bude odpovídat. Doporučit vám můžeme internetový obchod rucedozadu.cz, kde to pravé ořechové najde úplně každý.

Region: Ústecký kraj

MediaUp Agency s.r.o.