Potřebujete rychle novou společnost? Máme pro Vás SPV

Zadavatel: Profispolečnosti.cz s.r.o. | 26.8.2015 | Finance, ekonomika

Praha (Pressweb) - Zkratka SPV stojí za anglickým výrazem Special Purpose Vehicle. V češtině by to znamenalo doslova prostředek zvláštního určení. Pohybujeme-li se v oblasti zakládání a prodeje společností, jde o společnost zvláštního určení. Takovou společnost potřebuje podnikatel např. k provedení jednoho konkrétního projektu. Je to společnost založená účelově právě pro tento projekt. Může být použita i jako dceřiná společnost oddělená od mateřské společnosti finančně, majetkově i právně.

Tento typ společnosti je zpravidla používán za účelem oddělení zejména finančního, ale třeba i jiného rizika ve vztahu k mateřské společnosti při financování velkých projektů.

Pokud se Vaše firma často účastní výběrových řízení pro různé klienty, bude se Vám hodit mít po ruce právě takovouto společnost zvláštního určení, abyste ji mohli využít pro konkrétní zakázku. S Profispolečnosti.cz s.r.o. máte možnost takovou společnost získat co nejrychleji a nezatěžovat se jejím zakládáním. Právě pro Vás máme připravené speciální ready made SPV společnosti, které jsou okamžitě provozuschopné se všemi potřebnými atributy.

Jsou zapsané v obchodním rejstříku, mají své IČO, svůj název a své registrované sídlo v Praze, mají nulovou obchodní minulost, nemají žádné závazky ani dluhy. SPV od Pprofispolečnosti.cz s.r.o. mají vyřízené volné živnosti, jejich prodej lze realizovat téměř okamžitě a Vy můžete začít podnikat pod novou obchodní firmou opravdu již ve stejný den, kdy dojde k převodu SPV společnosti na Vás jako nového vlastníka. Základní kapitál všech našich SPV společností je plně splacený. U nás si můžete koupit také SPV společnosti, které jsou již přihlášené k DPH. Můžete, ale nemusíte také využít již založený bankovní účet této společnosti. Pokud si budete přát jakoukoli změnu v obchodním rejstříku, jako např. změnu názvu nebo sídla, provedeme ji zdarma v rámci převodu.

Témata: ready made společnosti, SPV společnosti | Region: ČR

Profispolečnosti.cz s.r.o.