Internetovou lékárnou roku se stala Lékárna.cz

Zadavatel: e.vox, spol. s r. o. | 27.3.2017 | Obchod, e-commerce

Praha (Pressweb) - 24. 3. 2017: Nejlepší online lékárnou roku je podle zákazníků Lékárna.cz. Vyplývá to z čerstvých výsledků soutěže ShopRoku 2016 vyhlašované portálem Heureka.cz.

„Pro nás je ocenění velkým zadostiučiněním. Jsme fakticky vítězem mezi internetovými lékárnami,“ raduje se Karel Klodner, ředitel e-shopu Lékárna.cz.

Lékárna.cz je jedinou online lékárnou oceněnou v letošním ročníku soutěže. Obsadila třetí místo v kategorii Cena kvality: zdraví. V kategorii je jedinou plnosortimentní internetovou lékárnou, první pozici v kategorii obsadil Klub zdraví Walmark, stříbro vyhrál e-shop s kontaktními čočkami VašeČočky.cz. „Úspěchu si vážíme o to víc, že loni jsme v soutěži vůbec nefigurovali,“ dodává Karel Klodner.

Zákazníci Lékárnu.cz vnímají velmi kladně, za poslední tři měsíce její kvalitu na Heuréce ocenili 97 %, tedy 4,7 hvězdičkami.

Lékárna.cz je jedničkou mezi českými online lékárnami, v roce 2016 dosáhla obratu 503,2 milionů korun, což je meziročně o 22,7 % více.

::

Lékárna.cz s třetinovým podílem na trhu je lídrem v oblasti prodeje lékárenského sortimentu na internetu. Vznikla v roce 1999 jako informační portál o lécích, v roce 2003 se stala první českou online lékárnou. Od roku 2006 provozuje na Slovensku sesterský e-shop Mojalekáreň.sk, který přináší zhruba pětinu tržeb. V roce 2016 dosáhla obratu 503,2 milionů korun a zaměstnávala 60 lidí. Lékárna.cz je součástí obchodní skupiny Pears Health Cyber.

e.vox, spol. s r. o.

Slavíkova 3
120 00 Praha 2 - Vinohrady
Kontaktní osoba: Zdeněk Fekar
mediální poradce
zdenek@evox.space
Obrázek uživatele e.vox
Poskytujeme služby v oboru marketingových komunikací, zejména poradenství v oblasti public relations. Tiskové zprávy, letáky, inzeráty, komunikace se zákazníky, video nebo prezentace na facebooku a jiných sociálních médiích? Cokoli potřebujete, neváhejte a ozvěte se.
e.vox, spol. s r. o.
Slavíkova 3