Tonotrack – perfektní český holter krevního tlaku pro vaší ordinaci

Holter krevního tlaku
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 27.1.2015 | Zdraví

Praha (Pressweb) - Tenhle přístroj prostě potřebujete! Přesněji řečeno, potřebují o vaši pacienti a vy byste jim ho měli nabídnout. Řeč je o holteru krevního tlaku  - systém Tonotrack – který dokáže významným způsobem zlepšit péči o vaše klienty. Schválně se podívejte na to, jaké nabízí funkce:

• Je naprosto přesný (prestižní hodnocení přesnosti A/A od British Hypertension Society)
  • Ovládání je intuitivní, manipulace s ním je jednoduchá
  • Záznam 24 / 48 hodin a vice, podle aktuálních potřeb pacienta
  • Oscilometrická metoda měření
  • Odolnost proti otřesům
  • Přehledná závěrečná zpráva
  • Kompaktní odolný a ergonomicky řešený design
  • Nízká hmotnost
  • Tichý provoz
  • 2 manžety součástí balení (M, XL)

Už je vám jasné, proč byste do své lékařské praxe měli co nejdříve pořídit systém ? Jde nejen o velice přesné měření toho, jakým způsobem pracuje pacientovo srdce v průběhu 24 hodin, ale navíc jde také o maximální pohodlí pro pacienta. Za velké plus přístroje Tonotrack můžete považovat i to, že jde o špičkový český výrobek.

Jde přitom o zařízení odpovídající nejvyšším mezinárodním standardům, přičemž jiná zařízení byste ani používat neměli. „K 24hodinové monitoraci krevního tlaku by se měla používat jen zařízení s ověřenou kvalitou dle mezinárodních standardů (3,4), vydávaných British Hypertension Society a American Association for the Advencement of Medical Instrumentation.

Výsledky testování lze sledovat na internetu,“ vysvětluje známá česká kardioložka Hana Skalická, která se tomuto způsobu sledování pacientova zdravotního stavu věnovala v článku v odborném časopise Kap Kardiol.

Jinými slovy, investice do systému Tonotrack se vám velmi brzy vrátí, protože budete moci svým pacientům nabídnout daleko lepší péči. Je velice pravděpodobné, že si toho budou vážit.

SEO Services, s.r.o.

Na Nivách 956/2