V jaké záři diamantu se ukážete vy?

Zadavatel: Wobsah s.r.o. | 25.7.2014 | Obchod, e-commerce

Praha (Pressweb) - Diamant je známkou nejvyššího luxusu. V současné době ale už dávno neplatí, že šperky s diamanty mohou nosit jen ti nejbohatší. K mání jsou kousky, které nestojí statisíce. Pokud tedy chcete koupit šperk, čtěte dále a dozvíte se, kde můžete koupit skvostné šperky s pravými diamanty za velice příjemné ceny.

Diamant jako důkaz lásky

Diamantové šperky jsou výjimečné, a proto jsou nejlepším důkazem lásky. Pokud darujete šperk s diamanty, říkáte tím druhé sobě, že je výjimečná a že si jí vážíte nade vše na světě. Není krásnější věci, než darovat ženě zásnubní diamantový prsten. Jeho cena? V porovnání s krásou a významem je cena za moderní diamantové prsteny až směšně nízká. Například úžasný Prsten Danfil Diamonds DF2948 z bílého zlata s diamantem, který připomíná jemný kvítek je možné mít za 3 950 Kč, za stejnou cenu je možné pořídit i Prsten Danfil Diamonds DF2943 ze žlutého zlata.

Skvosty mají mnoho podob

Každá žena po šperku s diamantem touží, a která tvrdí, že ne, zřejmě nemluví pravdu. Potěšit ženu je možné i náušnicemi či krásným přívěskem s třpytivým diamantem. Vybírat je možné z celé řady variant. Ukázkou maximální elegance jsou Náušnice balonek briliant bílé zlato DF 1675, darovat můžete i mírně extravagantní Náušnice balonek briliant žluté zlato DF 2047, které připomínají velmi úzkou slzičku. I cena, kterou za diamantové náušnice zaplatíte, není vysoká. Začíná na pouhých 3 400 Kč. Z hlediska ceny vycházejí nejlépe nádherné diamantové přívěsky. Důkazem je stříbrný Danfil Přívěsek s řetízkem DF2976 ve tvaru srdce s diamantovým kamínkem. Jeho cena je pouho pouhých 1 690 Kč.

Kde koupit?

Stačí se podívat na nabídku internetového obchodu brilianty.cz. V jeho sortimentu najdete tyto a další úžasné diamantové šperky a pozor – pokud si z nabídky nevyberete, nevadí. Můžete si totiž nechat vyrobit i vlastní originální šperk.

Témata: diamantové náušnice, diamantové prsteny | Region: ČR