Odolné zárubně padnoucí k vašim dveřím

Zárubně
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 25.3.2015 | Reality, bydlení

Praha (Presswb) - Rekonstruujete rodinný dům nebo byt či jste se rovnou vrhli do stavby? Vybrali jste si vhodné podlahy, dveře i okna? Potom byste neměli zapomenout na stejně důležitý prvek interiéru, kterým jsou zárubně. Zárubně by měly dekorem ladit se dveřmi a jejich materiál by měl být natolik odolný, aby vydržel časté používání. Přečtěte si více o tom, jak a jaké zárubně vybírat.

Zárubně se do interiéru nejčastěji instalují ve chvíli, kdy už jsou hotové podlahy, a je vymalováno. Je to kvůli tomu, aby se nepoškodily. Jak už bylo řečeno výše, zárubně by měly ladit se dveřmi, které je zase třeba sladit s okny, podlahami a celkovým vyzněním interiéru. Je pochopitelné, že pokud bychom moderní zbrusu nové dveře umístily do starých zárubní, celkový dojem by byl nevzhledný. Vybírejte proto zárubně ideálně stejné značky, a to společně s dveřmi.

Ve chvíli, kdy budete vybírat zárubně, však není třeba promyslet jen jejich vzhled, ale také rozměry. Zárubně jsou obvykle k dostání pro zdi o různé síle, nejčastěji od 75 do 440 milimetrů. Zárubně se pak také liší podle typů dveří, a to podle toho, zda máte dveře křídlové, posuvné dveře montované na stěnu nebo posuvné dveře montované do pouzdra. Berte při nákupu zřetel i na tento aspekt a nebojte si říct o radu v případě, že byste se v jednotlivých variantách ztráceli.

A co ještě byste měli o zárubních vědět? Zárubně jsou k dostání v mnoha materiálových provedeních. Do moderních domácností jsou doporučovány zárubně potažené CPL matriálem, kde tvoří základ kvalitní MDF deska. Možností jsou také zárubně potažené fólií, které jsou levnější, ale působí velmi moderně.

A že hledáte především výhodný nákup a profesionální radu zároveň? Pokud jde o zárubně a dveře, obrátit se můžete na celou řadu specializovaných firem. Příkladem je třeba eshop dvere-rychle.cz, kde se můžete těšit na prvotřídní zboží i zákaznický servis. Vyšperkujte si svůj domov stylovými dveřmi a zárubněmi od profíků v oboru!

Témata: zárubně, kvalitní zárubně, zárubně výběr | Region: Praha

SEO Services, s.r.o.