Operativní leasing pro menší firmy a podnikatele

Potřebujete k podnikání auta, které však z nějakých důvodů nechcete kupovat? V tom případě můžete využít speciální operativní leasing pro podnikatele, v rámci kterého vám budou vozidla pouze dlouhodobě zapůjčena.
Zadavatel: Wobsah s.r.o. | 24.9.2014 | Finance, ekonomika

Auto zůstane majetkem leasingové společnosti

Praha (Pressweb) - Operativní leasing má velmi blízko ke klasickému leasingu, jediným rozdílem ale je, že jakmile skončí platnost smlouvy, tak automobil nepřejde do vlastnictví uživatele, ale zůstane majetkem společnosti.

Ač se to může zdát na první pohled jako nevýhodné, tak díky tomu, že při splátkách platíte pouze rozdíl mezi pořizovací a zůstatkovou hodnotou vozidla, neskládáte akontaci a leasingová společnost odpovídá za všechny případná rizika (krádež, nehoda, apod.), je tento typ smlouvy výhodný. Stejně tak si můžete splátku odpočítat z daní, což někteří podnikatelé také zajisté využijí.

K dispozici vám budou asistenční služby

Operativní leasing pro firmy je poté výhodný zejména při pronajímání více kusů vozidel. Spravovat totiž například deset vlastních vozidel není náročné pouze po časové stránce, ale zejména i po té finanční. Díky operativnímu leasingu však tyto starosti odpadnou a veškeré starosti převezme leasingová společnost.

Stejně tak budete mít možnost využít asistenční služby, která je pro vás k dispozici nepřetržitě. Přistavené náhradní vozidlo vám tak může být k užitku při nehodě, odcizení auta či jiných komplikacích, které znemožní další jízdu v pronajatém voze.

Lease Plan – stabilní leasingová společnost

Leasingová společnost Lease Plan má dostatečně rozsáhlou nabídku vozů a proto nehrozí, že byste si nevybrali auto, o které byste měli zájem. V rámci operativního leasingu patří tato společnost mezi nejrozšířenější. Mimo České republiky, kde své služby nabízí již od roku 1995, poté působí také v dalších 30 zemích. To z ní dělá spolehlivého, kvalitního a stabilního partnera, který vám bude po celou dobu trvání smlouvy plně k dispozici.