Opravy palet ušetří nemalé prostředky

Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 24.11.2014 | Služby

Praha (Pressweb) - Pokud pracujete pravidelně s většími objemy zboží, pracujete i s typizovanými paletami a určitě už jste narazili na situaci, kdy bylo třeba nějakou paletu kvůli nadměrnému opotřebení nebo poškození nešetrným zacházením vyřadit.

První a na první pohled nejjednodušší možností je samozřejmě takovou paletu vyhodit a pořídit novou. Ale je tu ještě jedno, levnější a efektivnější řešení. Opravit paletu a ušetřit prostředky na zakoupení nové.

Společnost Europal Tůmovka je předním dodavatelem nových i použitých standardizovaných palet a zároveň poskytovatelem veškerých navazujících služeb. Pokud máte poškozené palety, můžete si je od nás nechat opravit. Rychle, spolehlivě a za výhodnou cenu.

Opravy palet provádíme tak, že se nahradíme poškozené nebo chybějící díly palet novými. Opravy palet provádíme díly, ze kterých standardně vyrábíme palety nové, a tak mají opravené palety  technické parametry palety nové. Pokud na opravu palet spěcháte, vyzvedneme u Vás poškozené palety, naceníme jejich opravu a rovnou Vám předáme palety jiné, už opravené. Nebudete muset na nic čekat, nové palety můžete rovnou používat.

Rádi Vám vyhovíme i v situaci, kdy budete chtít používat pouze vlastní palety a při opravě jejich výměnu odmítnete. Není problém, dodáme ty samé palety, opravené s parametry palet nových.

Máte-li přebytečné palety, či se Vám naopak nedostávají, můžete využít naší nabídky na vykoupení přebytečných palet, nebo naopak na přikoupení palet dalších, ať už nových, nebo použitých. Společnost Europal Tůmovka, to je Váš spolehlivý partner při skladování a přepravě zboží ve velkém objemu. Využijte našich služeb a zajistěte si pohodlnou a bezpečnou přepravu zboží jakéhokoliv druhu! Těšíme se na Vaše objednávky!

Témata: opravy palet | Region: ČR

SEO Services, s.r.o.