Benefiční koncert Festivalu Brikcius pro Lékaře bez hranic | Médecins Sans Frontières

Zadavatel: www.brikcius.com | 24.10.2016 | Kultura, hudba, divadlo

Jste zváni na benefiční koncert VIOLONCELLOVÉ SUITY pro organizaci Lékaři bez hranic | Médecins Sans Frontières, který se koná ve čtvrtek 3. listopadu 2016, od 19:30 hodin, ve Vojenském kostele sv. Jana Nepomuckého (Kanovnická 5/72, Praha 1 - Hradčany).

http://Festival.Brikcius.com - FESTIVAL BRIKCIUS - Benefiční koncert VIOLONCELLOVÉ SUITY pro organizaci Lékaři bez hranic | Médecins Sans Frontières se koná ve čtvrtek 3. listopadu 2016, od 19:30 hodin, ve Vojenském kostele sv. Jana Nepomuckého (Kanovnická 5/72, Praha 1 - Hradčany).

Na zahajovacím koncertu festivalu vystoupí violoncellista František Brikcius, který zahraje III. Suitu C-dur (BWV 1009) od Johanna Sebastiana Bacha (331. výročí narození), II. Suitu d-moll (Op. 131c) od Maxe Regera (100. výročí úmrtí Maxe Regera, #Reger2016) a Passacaglii Georga Friedricha Händela. Ve spolupráci s Duchovní službou AČR.

Vstupné dobrovolné, veškerý výtěžek půjde na dobročinné účely organizace Lékaři bez hranic | Médecins Sans Frontières.

Festival Brikcius - 5. ročník cyklu koncertů komorní hudby v Praze (Bach331 - MAKANNA - Goldbergovské variace 1741 - ITALSKÉ BAROKO - Nocí prošel den) se každoročně koná pod záštitou starosty Městské části Praha 1 Oldřicha Lomeckého a v rámci mezinárodních Daniel Pearl World Music Days. Více informací je k dispozici na webových stránkách http://Festival.Brikcius.com a http://www.lekari-bez-hranic.cz/.
.

Benefiční koncert FESTIVAL BRIKCIUS - Lékaři bez hranic | Médecins Sans Frontières
Obrázky:
Témata: festival, František Brikcius, lékaři bez hranic, koncert | Region: Praha

www.brikcius.com

Kontaktní osoba: MgA. František Brikcius