Interiérové dveře otočné nebo posuvné

Interiérové dveře posuvné
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 23.8.2016 | Služby

Praha (Pressweb) - Jaké interiérové dveře si vybrat? Klasické otočné nebo posuvné? Vždy záleží na rozměrech bytu, ale také na designu interiéru. Například vstup do WC a koupelny je velmi malý a otočné dveře by jen překážely. V takovém případě se hodí posuvné dveře do stavebního pouzdra. Nezaberou místo, jsou elegantní a hned získáte nějaký metr místa navíc.  Posuvné interiérové dveře jsou atraktivní mezi jídelnou a obývacím pokojem. Stolovat můžete v komorním prostředí, ale když přijdou hosté a pořádáte party, posunovací dveře mezi jídelnou a obývacím pokojem se roztáhnout a k dispozici máte velký prostor.

I levnější varianta pro interiérové dveře je atraktivní

Na interiérové dveře se nekladou takové nároky jako na vchodové, proto mohou být z levnějšího základního materiálu. Při výběru je však dobré se zaměřit na povrch. Například interiérové dveře Vasco Doors se vyrábějí v různé povrchové úpravě. Nejlevnější varianta jsou fólie v imitaci dřeva nebo v barevné škále. Ačkoliv je tato varianta nejlevnější, povrch je kvalitní a prakticky od dřeva k nerozeznání. Ve stejném dekoru jsou samozřejmě dveře a zárubně. Dalším povrchem je CPL laminát, který je však vhodnější do prostředí, které je vlhčí a dveře více zatěžuje. Tato povrchová úprava je velmi odolná nejen vůči vlhkosti, ale i chemickým látkám. Doporučuje se pro interiérové dveře do koupelen, provozních místností či jako vchodové dveře na chodbu.

Dveře a zárubně volte ve stejném dekoru

Jestliže plánujte rekonstrukci bytu a chcete mít jednotný design, zvolte dveře a zárubně ve stejném dekoru. A nevadí, že máte staré kovové zárubně. Vyměňte jen dveře a zárubně opatřete tzv. dřevěnou obložkou. Je to šikovný způsob, jak se vyhnout náročnému bourání zárubní, a přitom si zajistit moderní zárubně. Obloží se totiž dřevem a povrch se vybere podle zvolených dveří. Můžete tak mít fólii v imitaci dřevo nebo i CPL laminát. Dveře a zárubně jsou tak stejné a uvidíte, jakou vám udělají parádu.

Témata: posuvné dveře, interiérové dveře, dveře do pouzdra | Region: Praha

SEO Services, s.r.o.