Na wellness pobyt jedině do lázní Velichovek

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 23.11.2015 | Sport, volný čas, zábava

Hradec Králové (Pressweb) - Toužíte po odpočinku a relaxaci? Pak si objednejte lázeňský pobyt, obsahující příjemné relaxační a léčebné procedury, které uvolní vaše tělo i mysl. Lázeňský pobyt představuje skvělou alternativu i k několikadenní dovolené nebo k prodlouženému víkendu. Cestu do lázní nemusíte podnikat sami, ale svůj volný čas můžete strávit s někým ze své rodiny nebo z přátel. Doporučujeme pro něj zvolit jedny z nejlepších lázní v Čechách, konkrétně lázně Velichovky, jejichž provoz byl nedávno obnoven.

Lázně Velichovky aktuálně nabízejí celou řadu pobytových balíčků, kterých stojí zato využít. Velké oblibě se těší stále velmi populární wellness pobyty. Ty v sobě spojují vhodné léčebné procedury, ubytování a stravování. Jelikož si pobyt zajistíte ve formě balíčku, máte ho za výhodnou cenu a ještě si snadno vyberete takový, který bude na míru odpovídat vašim potřebám.

V lázních Velichovkách ulevíte především svým problémům s pohybovým aparátem. Ať už máte nějaké chronické bolesti nebo řešíte akutní problémy, jste po úraze či náročné operaci, představují tyto lázně rozhodně skvělou volbu. Kromě celé škály procedur nabízejí také zázemí malého východočeského městečka, které ve volných chvílích rozhodně doporučujeme navštívit.

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
Obrázek uživatele PSHK
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1