3D figurky osob, zvířat a dalších objektů

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 22.3.2015 | Služby

Hradec Králové (Pressweb) - 3D figurky, postavičky, masky nebo sošky - i k jejich výrobě se v současnosti využívají 3D tiskárny. Jestliže hledáte originální dárek k Vánocům nebo k narozeninám pro své blízké, pak právě taková postavička může být ideální volbou. Už za pár minut zhotovíte originální dárek od srdce, který navíc bude mít opravdu zajímavý nápad.

O 3D figurkách a všem, co s nimi souvisí, informuje web 3D-figurky.cz. Najdete zde například informace o používaných materiálech a technologiích, dále o tom, jak 3D figurky vypadají nebo jakým způsobem si vybrat 3D skener či tiskárnu - tato zařízení jsou totiž nezbytná k jejich zhotovení. Bohužel se jedná o poměrně drahé vybavení. Pokud si chcete vyrobit jednu či dvě figurky, určitě nemá smysl si kvůli tomu skener s tiskárnou pořizovat. Mnohem lepší je pak navštívit specializované centrum, kde vám kompletní výrobek zhotoví.

3D figurky a další originální výrobky z 3D tiskárny se dnes těší velké oblibě. No posuďte sami, na 3D tiskárně si můžete nechat vyrobit svou vlastní podobiznu či podobiznu svých blízkých. Někteří lidé si zase potrpí na domácí mazlíčky. Tímto originálním 3D dárkem, který je mnohem lepší než například fotografie, jim určitě uděláte velkou radost.

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
Obrázek uživatele PSHK
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1