Lyžování Rakousko – vždy nádherný zážitek

Lyžování Rakousko
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 22.11.2016 | Cestování, gastronomie

Praha (Pressweb) - Také se už těšíte, jak si ráno vyberete sjezdovou trať a na perfektně upraveném povrchu vykrojíte dokonalý carvingový oblouk? Na to však musíte mít dlouhé a široké sjezdovky, abyste si lyžování co nejvíce užili. Země, jako je Rakousko, je pro lyžování ideální. Když se podíváte na nabídku pro kategorií lyžování Rakousko, vidíte, že je opravdu těžké si vybrat. Lyžařské areály jsou dnes spojené ve velké celky, kde jsou stovky kilometrů sjezdovek všech obtížností. Příjemné lyžování zažijete jak ve výškách kolem 1 800 metrů nad mořem nebo na ledovcích ve výšce nad tři tisíce metrů. Taková může být dovolená Rakousko.

Zimní dovolená Rakousko? To je perfektní lyžování

Zimní dovolená v zemi jako je Rakousko, je především lyžování. Na mírných svazích i na horských velikánech. Rakouské Alpy nabízejí tolik terénů, že jedna dovolená Rakousko vám na to nebude stačit. Musíte se rozhodnout, zda vám stačí dojet za humny a být na svahu co nejdříve, nebo se vydat na trochu delší cestu a užít si pravdu vysokohorský terén. Nám nejbližší areály pro lyžováníRakousko v oblasti Hauser-Kaibling, Planai, Hochwurzen či Reiteralm s centrem ve Schladmingu. Areály jsou v oblasti, kde je nejvyšší horou třítisícový Dachstein.

Pro lyžování je vše pohodlné – parkování i doprava lanovkami

Ale jaká bude dovolená Rakousko, když bude málo sněhu? I na to rakouské ski areály myslí. Už všude funguje zasněžování, takže lyžování Rakousko – to je vždy jistota, že se budete moci každý den věnovat svému koníčku. Například areál Hauser-Kaibling už dvakrát získal ocenění nejlepší lyžařské středisko v Evropě. Oblast se nazývá vrcholovou houpačkou se čtyřmi vrcholy. Sjezdovky pro příjemné lyžování jsou dlouhé a široké, vedené většinou po spádnici. Jen v horních partiích jsou otevřené, v dolní části vedou lesními průseky. Rakousko má u těchto areálů vždy pohodlné parkování a na svou sjezdovku se dostanete velmi brzo.

Témata: lyžování Rakousko, lyžování v Rakousku, dovolená v Rakousku, Dovolená Rakousko | Region: Rakousko

SEO Services, s.r.o.

Na Nivách 956/2