Krbová kamna dokáží vytvořit útulné prostředí

Krbová kamna zútulní prostředí
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 22.11.2016 | Reality, bydlení

Zlín (Pressweb) - Ne každý si může dovolit instalovat krbovou vložku a zakomponovat ji do interiéru například i s kachlovým obložením. Alternativou jsou krbová kamna. Jsou podstatně levnější, snadno se instalují a díky sklu ve dvířkách se můžete dívat do živých plamenů. Pro krbová kamna potřebujete jen komín, žádné jiné stavební požadavky. Krbová kamna navazují na dlouhou tradici topidel na pevná paliva, ale díky modernizaci systému vedení vzduchu jde o velmi ekonomické topení. Abyste docílili příjemné pohody v interiéru, už nepotřebujete ztopit koše dříví, stačí pár polínek.

Krbová kamna představují levné topení

Krbová kamna využijete na chalupě, chatě, ale také v bytě nebo rodinném domku. Vzhledem k neustálému růstu cen za plyn a elektřinu, se krbová kamna na pevná paliva vyplatí. Dá se v nich topit dřevem, biomasou nebo dřevěnými briketami. A krbová kamna rozhodně vytvoří příjemnou atmosféru, protože pohled do plamenů se nikdy neomrzí. Dokážete si to představit? Sedíte v pohodlném křesle, za vámi praskají polena, interiér dotváří i krbové nářadí. I doma si budete připadat jako na chalupě. Málokdo si uvědomuje, že právě styl topení dotváří charakter domova.

Atmosféru u krbu dotvoří krbové nářadí

Jestliže si koupíte krbová kamna, musíte se postarat o uložení dřeva na zimu a budete také potřebovat krbové nářadí. Nošení dřeva, úprava ohniště či úklid popele je sice drobná práce navíc, ale každý rád dělá činnosti, které se týkají krbu nebo krbových kamen. Krbové nářadí obsahuje například pohrabáče, kterými manipulujete s poleny přímo v ohništi, lopatku na vyhrabávání popele a smetáček. Krbové nářadí se nepovaluje kolem kamen, ale je umístěno v ozdobném stojanu. Krbové nářadí je vyrobeno z černého komaxitu s kovovou nebo dřevěnou rukojetí. Je vkusné a lze je doplnit košem na dřevo ve stejném stylu.

Témata: krbová kamna, kamna, krby, levná krbová kamna, kvalitní krbová kamna | Region: Zlínský kraj

SEO Services, s.r.o.

Na Nivách 956/2