Spoločnosť BroadSoft oznamuje svoju účasť na technologickej konferencii Jefferies 2016 Technology Conference

Zadavatel: Marketwired, LP. | 21.4.2016

GAITHERSBURG, Maryland--(Marketwired / Pressweb - 19. 4. 2016) - Spoločnosť BroadSoft, Inc. (NASDAQ: BSFT) dnes oznámila, že jej finančný riaditeľ, Jim Tholen, sa zúčastní na technologickej konferencii Jefferies 2016 Technology Conference v Miami v stredu 11. mája 2016 o 10.30 EDT (UTC - 4).

Webové vysielanie tohto podujatia naživo bude dostupné na webovej stránke BroadSoft: http://investors.broadsoft.com/events.cfm. Vysielanie zostane na stránke BroadSoft po dobu 90 dní odo dňa prezentácie.

O spoločnosti BroadSoft
BroadSoft je vedúcou spoločnosťou v poskytovaní softvéru cloud a služieb, ktoré umožňujú poskytovateľom služieb mobilného, pevného a káblového pripojenia ponúkať jednotnú komunikáciu prostredníctvom sietí s internetovým protokolom. Hlavná komunikačná platforma spoločnosti umožňuje poskytovať rozsah služieb v oblasti podnikateľských a zákazníckych volaní, posielania správ a vzájomnej komunikácie, vrátane súkromných podnikových komunikačných sietí, video volaní, textových správ a služieb konvergovaných mobilných a pevných sietí. Dodatočné informácie nájdete nahttp://www.BroadSoft.com.

KONTAKTNÉ INFORMÁCIE

Kontakty:
Pre ďalšie informácie kontaktujte:

Vzťahy s investormi
Chris Martin
+1-561-404-21300
cmartin@broadsoft.com

Analýza vzťahov s médiami/odvetvím
Brian Lustig
Bluetext PR for BroadSoft
+1 301.775.6203
brian@bluetext.com