Půjčky bez registru zažívají boom

Zadavatel: Magieprirody.cz | 20.5.2015 | Finance, ekonomika

Praha (Pressweb) - Půjčky bez registru jsou stále častěji vyhledávané. Banky mají přísná pravidla pro posouzení bonity klientů a jen tak někomu peníze nepůjčí. Naproti tomu nebankovní subjekty nabízejí půjčky bez registru, ručitele i dokládání příjmů.

Můžete si vybrat ze široké nabídky produktů. Mezi nejoblíbenější momentálně patří tzv. Mikropůjčky, kdy si půjčíte několik tisíc korun na pár dní. Peníze musíte vrátit do jednoho měsíce, ale je zde možnost prodloužení lhůty po zaplacení drobného poplatku. Výhodou těchto půjček je jejich prakticky okamžité vyplacení.

Půjčky zdarma? Ano!

Víte o tom, že můžete mít půjčku zdarma? Noví zákazníci nebo studenti si mohou první půjčku vzít, aniž by zaplatili jakékoliv poplatky.

Dlouhodobé půjčky bez registru umožní klientovi půjčit si částky podle typu půjčky. Půjčky bez registru se zástavou nemovitosti vám dají k dispozici i 800 000 korun a to bez dokládání příjmů a samozřejmě není problém mít i exekuci.

Pozor na splácení

Není důležité, kolik si půjčíte nebo u jaké společnosti, ale dbejte na to, aby jste měli z čeho půjčku splácet. Nepodepisujte bianco směnky. U půjčky si jako první věc propočítejte RPSN, aby jste věděli, jak moc je půjčka drahá.

Půjčky bez registru znamenají, že při posuzování vaší bonity se banka nedívá na to, zda máte v některém z registrů negativní záznamy za pozdní nebo neuhrazené splátky nejen u půjček, ale třeba i za energie a telefonní služby nebo internet. Nejobávanějším ze čtyř registrů, které u nás fungují je SOLUS. Sdružuje téměř padesát subjektů a záznamy o vás jsou vedeny i v případě, že pozdě zaplatíte třeba tři koruny. Pak je těžké získat hypotéku nebo půjčku a proto často nezbyde nic jiného než zvolit půjčku bez registru. Půjčka bez registru je určena osobám od 18 do 65 let. Mohou ji využít i studenti, kteří nemusejí dokládat potvrzení o studiu, důchodci, ženy na mateřské i začínající podnikatelé.

Obrázek uživatele Magieprirody.cz
marcol@email.cz