Vyzrajte na založení s.r.o. a virtuální kancelář

Zadavatel: Profi-kancelář s.r.o. | 19.11.2013 | Finance, ekonomika

Praha (Pressweb) - Uvažujete-li o podnikání na mnohem vyšší úrovni, než je pouze živnostenské oprávnění, bude vás pravděpodobně zajímat založení s.r.o. Proces, který může pod drobnohledem a taktovkou zkušeného odborníka trvat pouze několik dnů, nikoliv týdnů, pakliže byste tuto činnost realizovali sami.

I z těchto prostých důvodů je vhodné svěřit založení s.r.o. subjektu, kterým je dlouholetý hráč na trhu v této oblasti. Je to Profi-kancelář s.r.o. Specialista na slovo vzatý, jež se o vás postará ve všech ohledech.

Založení s.r.o. bez vás

V momentě, kdy nadiktujete důležité údaje týkající se vaší budoucí společnosti s ručním omezeným, můžete vše ostatní svěřit právě pracovníkům z výše uvedené firmy. Ti vám ušetří drahocenný čas, provedou většinu úkonů za vás a budou vám nápomocni při realizaci všech potřebných záležitostí.

Pakliže chcete svojí novou společnost spojit i s prestižní adresou, nemáte však dostatek financí na požadovaný pronájem, neostýchejte se využít novodobé služby, kterou představuje virtuální kancelář. Pronájem adresy, který se může vyjímat na vašich vizitkách a dokumentech.

Virtuální kancelář a její přednosti

Jak by se vám líbilo využívat moderně zařízenou kancelář pouze tehdy, kdy to doopravdy potřebujete? Co byste řekli na to, že by vám byla přeposílána doručená pošta nebo vyřizovány telefonáty? I to může být jedna z podob virtuální kanceláře, kterou si zvolíte v rámci bohatého produktového portfolia společnosti Profi-kancelář s.r.o.

Nebojte se komplikovaného založení s.r.o. ani novodobého pojmu virtuální kancelář. Uchopte svůj business za tu správnou stranu a rozvíjejte své podnikání na lukrativní adrese, jako firemní subjekt, nikoliv živnostník. Uvidíte, že pozitivní výsledek  na sebe nenechá dlouho čekat.

Témata: založení s.r.o., virtuální kancelář

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

Profi-kancelář s.r.o.

Husinecká 10
130 00 Praha 3
Kontaktní osoba: Profi-kancelář s.r.o.
info@profi-kancelar.cz
+420 222 745 574
Obrázek uživatele profikancelar
Ekonomické zázemí vašeho podnikání: poskytnutí sídla firmy a živnostníka, založení společnosti rychle nebo zdarma, virtuální kancelář Praha 1,2,3 a 9, vč. pošty a tel. Výhodný krátkodobý pronájem kanceláře v Praze i s asistentkou, účetnictví a daně.
Profi-kancelář s.r.o
Husinecká 10
130 00 Praha 3
Česká republika
info@profi-kancelar.cz
Fax: +420 222 745 584
Tel: +420 222 745 574