Střešní okna musí být dostatečně velká

Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 18.4.2017 | Stavebnictví

Praha (Pressweb) - Podkrovní místnosti mohou být zajímavým řešením atypického bydlení. Zkosené stěny vytvoří komorní prostředí, kde může být stylová ložnice, dětské pokoje nebo pracovna. Důležitá jsou střešní okna. Příliš malá střešní okna zhorší komfort a zvýší vaše náklady na vytápění. Dodržte zásadu, že plocha okna by měla tvořit 10 až 12 procent celkové podlahové plochy. Střešní okna musí dostatečně prosvětlit celý prostor, zapomeňte na malé světlíky či střešní průlezy, které pouštěly do podkroví jen minimum světla. Zvolte i správné místo. Více světla potřebujete nad pracovním stolem nebo kuchyňskou linkou.

Střešní okna a horko? Použijte rolety Velux

Střešní okno vybíráte i podle toho, jaký sklon střechy váš dům má. Obecně platí, čím mírnější sklon střechy, tím je střešní okno delší. Zvolte i systém otevírání, aby bylo pro vás co nejpohodlnější. Nakonec nezapomeňte na rolety Velux, které zastíní příliš ostré slunce a vytvoří v pokoji příjemnou atmosféru. Rolety Velux mohou být zastiňující nebo zcela zatemňující. Zcela zatemňující rolety Velux jsou béžové nebo modré. Obsahují termovrstvu, která brání prostupu tepla od horkých slunečních paprsků. Žaluzie nebo rolety jsou opravdu nutné, na nich se nedá šetřit.

Střešní okna slouží dobře v zimě i v létě

Rolety Velux vám umožní pracovat s počítačem nebo sledovat televizi i přes den, kdy do pokoje plně svítí slunce. Rolety Velux jsou instalovány v hliníkovém rámu a lze je umístit do jakékoli polohy. Rám zajišťuje, že se roleta lehce pohybuje a zůstává vůči oknu ve stejné rovině. Zapomeňte na obavy, že střešní okno v zimě zamrzá, rosí se a v létě jím prostupuje velké horko. Moderní technologie odstranily běžné problémy, takže střešní okna slouží podobně jako okna na kolmých stěnách. A v létě? Dokonale poslouží rolety Velux nebo žaluzie.

Témata: střešní okna, střešní okna cena, rolety Velux, rolety, střešní výlezy | Region: ČR

SEO Services, s.r.o.

Na Nivách 956/2