Chuťově delikátní káva illy v praktických kapslích

Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 18.4.2014 | Potraviny, tabák

Praha (Pressweb) -Chvilka s kávou, to je pro mnohé chvilka, která dokáže změnit celý den. Dát si pořádný doušek lahodného nápoje v práci nebo doma po dobrém obědě, to je zkrátka rituál, kdy si užíváme čas jen sami pro sebe a nabíjíme se tak k dalším činnostem a úspěšnému dni. Právě z tohoto důvodu je také káva illy světoznámou značkou, neboť nabízí dokonalou cremu, vyváženou chuť a podmaňující aroma v každém šálku. Kává illy však není pouze gurmánským zážitkem, který byste si mohli užít v oblíbené kavárně. Díky novým kapslím a moderním strojům si dopřejete oblíbené espresso, cappuccino či jiné pochoutky jednoduše také doma nebo ve firmě. Ochutnejte sami, proč je káva illy opěvovanou značkou baristů z celého světa!

Káva illy v sobě ztělesňuje 80 let zkušeností, které jsou neustále předávány a vylepšovány. Díky jedinečné technologii pražení a směsi 9 arabik ze 4 kontinentů světa se vaše chuťové buňky mohou vydat na výlet do čokoládou a karamelem prosycených krajin. Jen díky kávě illy si můžete užít květinové a ovocné podtóny a aroma mandlí a medu v každém hrníčku, který připravíte pomocí kapslí doslova jediným stisknutím tlačítka. Nenechte se ochudit o vaši oblíbené chvíle a užijte si je skutečně naplno. Káva illy ve formě kapslí může být u vás doma či ve firmě již do 24 hodin, pokud se obrátíte na autorizovaného prodejce, jakými jsou experti z love4coffee.cz.

A že nevlastníte kávovary na přípravu kapslí nebo hledáte výhodné řešení pro celou firmu? Tým love4coffe.cz vám pomůže s výběrem výhodných kávovarů, které se stanou ideálním řešením jak pro rodiny, tak i větší firmy. Káva illy a kávovary na kapsle, to je s námi perfektní servis bez zbytečných starostí. Potěšte se kávou nerušeně!

Témata: káva illy | Region: ČR

SEO Services, s.r.o.