Začněte den opravdu lahodným a vydatným workshopem s CODEWARE

Zadavatel: CODEWARE | 18.2.2015 | Telekomunikace, IT

Praha (Pressweb) - 17. února 2015: Základy identifikace, potisků, inventarizace, RFID technologie a pokladních systémů, to jsou hlavní témata pracovních snídaní, které opět připravila společnost CODEWARE. Cyklus pěti workshopů, navazující na obdobnou, úspěšnou akci z loňského roku, si klade za cíl prohloubit znalosti zájemců o oblast automatické identifikace a navazujících oborů.

Série snídaní začíná 11. února a končí 18. března. V rámci více jak dvouhodinových setkání účastníci získají množství důležitých informací a praktických ukázek ze světa automatické identifikace, které mohou využít ve své profesi. Samozřejmostí je chutné občerstvení – jedná se přeci o snídaně.

Všechny workshopy probíhají v sídle společnosti CODEWARE na adrese Jaromírova 484/37, Praha 2, vždy od 9.00 hodin.

Kdy a co lze posnídat s CODEWARE?

• 11. února – Čárové kódy ani systém GS1 nejsou žádná kouzla

• 18. února – Jak rychle, kvalitně a levně na potisk

• 25. února – Získejte dokonalý přehled majetku a taje mobilního prodeje

• 11. března – Rádio-frekvenční identifikace v kostce

• 18. března – Kasa jednoduše a účelně

Přihlašovací formulář na jednotlivé termíny snídaní je k dispozici zdarma na internetové adrese http://akce.codeware.cz/.

CODEWARE, s. r. o. nabízí komplexní řešení v oblasti automatické identifikace. Na českém trhu patří mezi význačné dodavatele čárových kódů, sběru dat a RFID technologií s vlastními skladovými zásobami. Řadí se mezi nejvýznamnější distributory světových výrobců. Jako systémový integrátor doplňuje dodávky hardwaru o vlastní softwarové řešení, poskytuje odbornou konzultaci, zaškolení a podporu servisního střediska.

Kontakt pro média:

Aneta Netáhlová – product & marketing manager

Email: aneta.netahlova@codeware.cz

Tel: +420222562444

Textový soubor:
PřílohaVelikost
Microsoft Office document icon tz_snidane.doc1.93 MB
Témata: RFID, AUTO-ID, pokladní systémy, čárové kódy, inventarizace | Region: ČR

CODEWARE

Jaromírova 37
Kontaktní osoba: Aneta Netáhlová
Product & marketing manager