Audiovizuální technologie a služby od YVENTECH

YVENTECH - Technický partner pro vaše akce
Zadavatel: GIT.cz | 17.4.2015 | Média, marketing
YVENTECH
Autor fotografie:

Praha (Pressweb) - YVENTECH nabízí audiovizuální technologie a služby pro kongresy, konference, TV pořady a sportovní akce a marketing, festivaly, společenské události a veřejné projekce. Máme kvalitní technický tým s dlouholetými zkušenostmi v konferenčních službách a znalostí technologií a disponujeme špičkovou audio vizuální technikou. V případě zmíněných akcí jsme zároveň i tvůrci obsahu zejména pro outdoor a sportovní segment.

Dříve byla tím novým prvkem samotná technologie, dnes jde u nás především o spojení technologií, tedy o to, jak AV technologie zprostředkuje informaci, kterou potřebujete sdělit. A není rozhodující, zdali jste organizátorem kongresu, řečníkem, či případně účastníkem akce. Klienti nás oceňují pro rychlou reakci na cenovou poptávku, dostupnost technologie na skladech, kvalitu technického týmu a služeb. Máme dost vlastních konferenčních techniků, kteří sami akci odbaví.  Na zábavné akce a outdoor klienti rádi využívají naše mobilní LED obrazovky, které mají mnoho využití. Zprostředkují video přenos, můžete také použít jako prezentační plochu, výsledkovou tabuli nebo organizační tabuli pro účastníky (návštěvníky). Může sloužit i jako reklamní tabule pro prezentaci sponzorů.  Zákazníci také vítají její mobilitu, flexibilitu umístění. Mobilní LED obrazovku není třeba kotvit, díky integrovanému elektro agregátu je nezávislá na přívodu elektřiny.  Velkou výhodou je také její rychlost použití, vozík lze plně zprovoznit do 30. minut.

Oblíbeným produktem v naší nabídce je také LED Perimetr, který lze využít jako časomíra v průběhu zápasu nebo jako marketingový pás pro sponzory.  Perimetr je určen pro vnitřní i venkovní použití a lze sestavit do atypických formátů.

Našim zákazníkům nabízíme i doplňkové služby v podobě video streamingu, video přenosy a záznamy z akcí nebo softwarové aplikace včetně informačního servisu. Pro video přenosy a záznamy nabízíme jak kamery klasické, tak robotické kamery a  drony. Obliba využití dronů  pro pohled z ptačí perspektivy u našich klientů narůstá. U video streamingu zase zákazníkům poskytujeme on-line zprostředkování video přenosu na internet, distribuujeme přenosy prostřednictvím IP sítí v rámci sportovních areálů. Je zde také možnost off-line přenosu pro pozdější přístup.

YVENTECH - přenosy ze závodů

Témata: perimetr, av technologie, kongresy, datové projektory, konferenční technika, kongresová technika, outdoor akce | Region: ČR

Global Internet Technology s.r.o. - GIT.cz
Žirovnická 1/2389