Na novém e-shopu HALLA poradí Světelný rádce s výběrem osvětlení

HALLA
Autor fotografie:
HALLA, a.s.

Praha (Pressweb) - Nevíte si rady s výběrem správného osvětlení pro váš domov? Pokud nechcete svůj čas trávit bezvýsledným bloumáním po obchodech a internetu, obraťte se rovnou na kované odborníky. Společnost HALLA, a. s., významný český výrobce technického designového osvětlení, spustil nový e-shop a spolu s ním dobrého pomocníka. Světelný rádce vám ukáže, jakým směrem se vydat ve výběru osvětlení pro vaši kuchyň, ložnici, koupelnu či dětský pokoj. Na e-shopu si pak můžete hned objednat to pravé funkční designové světlo.

Občas stačí rada příbuzných, známých, doporučení z letáku nebo prostě jen to, že se nám líbí. Výběr osvětlení pro naši domácnost prochází různými kritérii, ale jak si vůbec vybrat z toho množství, které se dnes nabízí? Jaké má mít osvětlení parametry? Jaké světlo vybrat do dětského pokoje? Jaké do obýváku? Má být jen hezké, nebo má plnit především svoji funkci a být taky „zdravé“? Můžeme mít obojí? S tím vším vám nyní pomůže Světlený rádce na novém e-shopu významného českého výrobce technického designového osvětlení HALLA.

Světelný rádce pod vedením expertů z Metroluxu

Stavebním kamenem filozofie společnosti HALLA je od počátku kvalita. Dbá na to, aby osvětlení v první řadě plnilo svoji funkci. Chápe, že osvětlení je významným prvkem interiérů, a proto spolupracuje s architekty a designéry, kteří kvalitnímu osvětlení dávají moderní design.

S osvětlením se dají dělat zázraky, jen je nutné vědět, jak na to. Proto je tu Světlený rádce, kde vám ve spolupráci s odborníky ze společnosti Metrolux HALLA poradí, jak vybrat ta nejvhodnější a nejlepší svítidla pro váš domov. Seznámí vás s různými typy svítidel od závěsných, přes přisazená po vestavěná. Poradí s montáží i s tím, jak osvětlení regulovat. Získáte zde také informace o tom, jaké parametry mají splňovat osvětlení v jednotlivých místnostech a v neposlední řadě zde naleznete průvodce světelnými zdroji a doporučení pro jejich použití.

E-shop – zapněte si světla HALLA on-line

Po pečlivém zvážení kritérií osvětlení si pak můžete prohlédnout celý sortiment společnosti HALLA na novém e-shopu. V první řadě zde narazíte na ilustraci toho, jak svítidla HALLA v prostoru vypadají. Můžete si je on-line rozsvěcet a zhasínat, abyste získali základní představu či inspiraci.

V katalogu svítidel si pak můžete prohlédnout konkrétní produkty buď dle prostoru, do kterého je potřebujete, nebo dle montáže a typu svítidla. Seznámíte se zde s několika rodinami svítidel HALLA, jejíž novinkou v sortimentu je svítidlo MILA, vytvořené ve spolupráci s významným holandským designérem Robem van Beekem.

HALLA – spolehlivý český výrobce technického designového osvětlení s dvacetiletou tradicí

Pokud vás zajímá historie i současnost společnosti HALLA, chcete se přesvědčit o kvalitě a spolehlivosti tohoto výrobce, prohlédněte si nový katalog Průvodce světlem na stránkách http://www.halla.cz, ve kterém kromě kompletního sortimentu naleznete ukázky realizací osvětlení HALLA ve významných budovách v České republice.

Se společností HALLA, a. s. můžete také zůstat ve spojení přes Facebook, Twitter či G+.

Témata: trh, design, osvětlení, HALLA | Region: ČR

Litvínovská 288/11
Kontaktní osoba: Zuzana Novotná
Asistentka