Zdravá výživa na podzim

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 16.9.2014 | Obchod, e-commerce

Hradec Králové (Pressweb) - Ani během podzimních měsíců byste neměli zapomínat na zdravý a vyvážený jídelníček. V tomto článku vám poradíme, jaké všechny potraviny byste do něj měli zařadit a na co se zaměřit v oblasti zdravé výživy. Na podzim je zvýšené riziko nachlazení, virových a bakteriálních infekcí. Proto nezapomínejte na doplnění potřebných vitamínů a minerálů, které vám zajistí silnou imunitu.

Energii načerpejte z kvalitních bio a bezlepkových potravin, které zakoupíte například v internetovém obchodě Zdravá výživa Hronov. Pořídíte zde kvalitní obiloviny, nápoje a sirupy, čaje, koření a dochucovadla nebo třeba pamlsky pro zdravé mlsání, které si můžete dopřát například ke snídani nebo ke svačině, když potřebujete rychle doplnit chybějící energii.

Podzimní zdravá výživa by se měla nést i v duchu čerstvého ovoce a zeleniny. Vsaďte především na jablka či dýně, které se během těchto měsíců sklízí. Sezónní zelenina je totiž vždy nejlepší. Do svého jídelníčku můžete také začít zařazovat první grepy nebo pomeranče.

Témata: zdravá výživa | Region: ČR

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
Obrázek uživatele PSHK
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1