Atraktivní informační vitríny pro školy a restaurace

Zadavatel: Jiří Novotný - e-obchod www.pontte.cz | 13.3.2013 | Reality, bydlení

Doubravice nad Svitavou (Pressweb) - Často používaným prvkem mobiliáře jsou informační vitríny. Již jsme si všichni zvykli na jejich vzhled, který se zpravidla u jednotlivých výrobců a modelů příliš neodlišuje. O to větším a milým překvapením jsou nové venkovní vitríny s motivy v nabídce e-obchodu www.pontte.cz.

Nabízené motivy se dají rozdělit do tří skupin. Vitríny určené pro dětská zařízení - pro školy a školky, s motivy zvířat, vitríny pro aquaparky nebo bazény s motivy vodních živočichů a vitríny s motivy jídelních menu nebo pohárů s nápoji určené pro restaurace, hotely, bary, čajovny, kavárny nebo pivnice.

Základ tvoří hliníkové venkovní vitríny Tradition o hloubce 30 mm opatřené rozšířenou plechovou zadní plochou ve tvaru znaku - motivu. Velikostně si může zákazník vybrat mezi vitrínami se zobrazovací plochou 2xA4, 4xA4 a 6xA4. Vitríny mají magnetickou zadní plochu a křídlová dvířka opatřená zámkem . Povrchovou úpravu tvoří lakování práškovými barvami v atraktivních odstínech.

Vitríny s motivy nabízejí osobitost a originalitu. Restaurační motivy nejsou poplatné žádnému výrobci nebo značce, takže jsou svým vzhledem neutrální a decentní. Přesto však jasně upozorňují na přítomnou provozovnu a vymezují i její charakter - pohár piva pro pivnice, šálek pro kavárnu nebo čajovnu, koktejlová sklenice pro bar a jídelní lístek - menu - pro restauraci. Dále je možné pro potřeby restaurací, barů a kaváren vitríny doplnit osvětlovací sadou.

Obdobný je i účinek vitrín s dětskými motivy. Významným způsobem se zvýrazní jejich přítomnost v prostoru. Ať jsou umístěné na fasádě budovy nebo na plotě kolem pozemku, výrazný motiv je vždy učiní nepřehlédnutelnými. Zároveň se zdůrazní i umístěné informace. Ani rodiče a ani náhodní návštěvníci tak nepřehlédnou vyvěšenou nástěnku, a tak jim neuniknou žádné důležité zprávy a oznámení.

Témata: venkovní vitríny | Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

Jiří Novotný - e-obchod www.pontte.cz

Zázmolí 449
679 11 Doubravice nad Svitavou
Kontaktní osoba: Jiří Novotný
Provozovatel
service@pontte.cz
+420 774 423 560
Obrázek uživatele Na2Ty
Specializovaný prodejce - informační vitríny, dopravní zrcadla, vybavení pro obce a firmy - přístřešky a stojany na kola, autobusové zastávky, lavičky, patníky, sloupky, zábradlí a hrazení, velkoobjemové květináče, mříže na ochranu zeleně, prostředky na ochranu strojů a zařízení proti kolizi A-SAFE... vice ›
Jiří Novotný - e-obchod www.pontte.cz
Zázmolí 449
679 11 Doubravice nad Svitavou
Česká republika
jiri.novotny@pontte.cz
Tel: +420 774 423 560