Huawei vyznamenal Kühne + Nagel za kvalitu logistiky

Zadavatel: Kühne + Nagel | 15.6.2016 | Telekomunikace, IT
Vyspělá logistika high-tech
Autor fotografie:

Praha (Pressweb) - 15. června 2016: Huawei Europe Supply Centre (ESC) udělil korporátní ocenění Quality Excellent Award za rok 2015 společnosti Kühne + Nagel a ocenil tak služby svého evropského logistického partnera.

Ocenění potvrzuje, že Kühne + Nagel stoprocentně plní všechny klíčové indikátory výkonu kladené společností Huawei ESC na své dodavatele.

Kühne + Nagel poskytuje společnosti Huawei komplexní řešení letecké, námořní a pozemní přepravy a smluvní logistické služby v celosvětovém měřítku již od roku 2008.

Udělení prestižního certifikátu zároveň oceňuje výkony firmy v oblasti managementu kvality, reagování na problémy a jejich řešení či výsledky auditu kvality. Cena Quality Excellent Award za rok 2015 je ohodnocením servisních řešení firmy Kühne + Nagel vytvořených na míru společnosti Huawei ESC pro potřeby přepravy z Maďarska, evropské centrály Huawei ESC, do dalších evropských zemí, například do Nizozemí, Itálie, Slovinska, Albánie, České republiky, na Maltu, do Polska a na Faerské ostrovy.

Management kvality firmy Kühne + Nagel staví na oddaném týmu logistických expertů, kteří usilují o neustálé zdokonalování operativních procesů a dodavatelského řetězce s cílem dodržovat své závazky ohledně kapacity, řešení a doby realizace. Firma Kühne + Nagel zajišťuje včasné dodávky v B2B, doručení potvrzení o dodání a optimalizovaný proces nakládání s dodávkou, aby docházelo k co nejmenším ztrátám a poškozením.

Erwin Wittemaier, prezident firmy Kühne + Nagel Eastern Europe říká:  „Je nám ctí převzít toto ocenění. Jeho udělení potvrzuje naši oddanost a úspěchy v poskytování špičkových komplexních integrovaných logistických řešení na nejvyšší úrovni co do výkonu a kvality služeb.“

O Kühne + Nagel
Vedoucí světová logistická společnost Kühne + Nagel se sídlem ve Švýcarsku operuje díky svým 67 000 zaměstnancům v 1 200 pobočkách ve více než 100 zemích. Skupina je globální jedničkou v námořní přepravě, dlouhodobě světovou dvojkou v leteckém cargu, evropskou trojkou pozemní přepravy a světovou dvojkou ve službách kontraktní logistiky. Díky nasazení nejmodernějších IT a e-commerce řešení poskytuje Kühne + Nagel komplexní služby v řízení celého dodavatelského řetězce „od dveří ke dveřím“ pro malé i velké podniky.

www.kuehne-nagel.cz

Textový soubor:
PřílohaVelikost
Microsoft Office document icon tz_2016_cerven_kuhnenagel_huawei.doc55.5 KB
Obrázky:
PřílohaVelikost
Image icon sklad_kuehnenagel.jpg3.22 MB
Témata: Huawei, logistika, Kühne + Nagel, námořní doprava, letecká doprava, silniční doprava, skladová logisitka | Region: Evropa

Kühne + Nagel

Pekařská 7
Kontaktní osoba: Lenka Křivancová
Marketing Manager ČR
lenka.krivancova@kuehne-nagel.com
Obrázek uživatele Kühne Nagel
Kühne + Nagel je světový lídr v námořní dopravě, globální dvojka v leteckém cargu, evropská trojka v silniční spedici a světová dvojka ve službách kontraktní logistiky.
Kühne + Nagel, spol. s r.o.
Pekařská 7
lenka.krivancova@kuehne-nagel.com