Půjčky do 5000 Kč využívá k řešení problémů stále více lidí

Zadavatel: SEO Hunters | 15.4.2015 | Finance, ekonomika
Rychlá půjčka před výplatou

Vyškov (Pressweb) - Finanční problémy nejsou v současné době skutečně nic neobvyklého. Je to samozřejmě dáno tím, že většina lidí má v dnešní době velmi malou výplatu a tak s nimi každý nečekaný výdaj zamává. Nehledě na situaci, když se výplata opozdí. A přesně v takových případech přicházejí na scénu půjčky do 5000 Kč, též nazývány jako mikropůjčky, nebo půjčky před výplatou. Jejich charakteristika je v tomto směru jasná, a tak chtějí nabídnout lidem možnost získat finanční prostředky rychle a samozřejmě na cokoliv.

Jak je to s žádostí o půjčky do 5000 Kč?

Už ta je extrémně jednoduchá a nevyžaduje žádné osobní návštěvy poboček, nebo snad obchodních zástupců. Podat ji totiž lze buď online, tedy prostřednictvím webových stránek konkrétního poskytovatele, nebo ji lze podat i prostřednictvím SMS zprávy.

Víte, že ... dalším pozitivem je, že stačí pouze základní informace z občanského průkazu, což nezabere déle, než pár minut.

Rychlé vyřízení z pohodlí domova

Jakmile je žádost odeslána, spouští se schvalovací proces. Ten mají půjčky do 5000 Kč často zcela automatický. A tak vše proběhne nejenom z pohodlí domova, bez zbytečného papírování, ale vše samozřejmě proběhne i velmi rychle. Nejsou ani výjimky, kdy můžete znát informace o schválení nebo neschválení do pouhých 10 minut od odeslání žádosti. V tu chvíli už samozřejmě peníze odcházejí na váš bankovní účet, a pokud jdou v rámci stejné banky, jsou připsány do několika málo vteřin.

Ferratum například uvádí: Na Váš mobilní telefon přijde SMS o schválení, nebo zamítnutí půjčky. Díky servisu 24/7 (24 hodin denně, 7 dnů v týdnu) pak SMS obdržíte do 10 minut.“

Jakou další charakteristiku půjčky do 5000 Kč mají? Benevolentní podmínky

I ty jsou s žádostí a vyřízením přímo spjaty. Konkrétně můžeme říci třeba to, že není třeba dokládat informace o našem zaměstnání, stejně jako nemusíme dokládat informace o našem příjmu. Vhod přijde i to, že není nahlíženo do registrů, a to jak registrů bankovních, tak samozřejmě i do registrů nebankovních. I to je velké plus, které současný klient ocení.

Na co si dát při výběru pozor?

Ačkoliv pozitiva převládají, je třeba upozornit na úrokové sazby. Pokud narazíte na možnost první půjčky zdarma, není třeba se obávat, jelikož skutečně v rámci první půjčky nezaplatíte žádný úrok, ani poplatek. U klasické možnosti však může úrok činit až 30 procent měsíčně, což z daných půjček dělá poměrně nevýhodné úvěrové produkty a je třeba důkladně popřemýšlet, zda ji vzít, nebo nikoliv. Samozřejmě pozor je třeba dát i na termíny splatnosti. Ty obvyklé se pohybují v rozmezí 1 – 30 dní. S částkou poté souvisí i možnost vzít si více. Ti nejlepší poskytovatelé lehce překračují sumu 10 000 Kč. A pokud o poskytovatelích mluvíme, je určitě vhodné zmínit ty vhodné a prověřené, jelikož i to by mělo být kritériem vašeho výběru. Jedná se o společnosti:

• Ferratum Bank
  • Zaplo
  • CreditON
  • Kredito24
Témata: první půjčka zdarma, půjčka Ferratum, Zaplo půjčka, Kredito24 půjčka, půjčky do 5000 Kč, půjčka 5000 | Region: ČR

SEO Hunters