Nezapomeňte na tradiční vánoční přání!

Tradiční vánoční přání!
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 15.12.2015 | Politika, společnost

Praha (Pressweb) - Vánoce už jsou skoro tady a Vy stále nemáte napsaná a odeslaná tradiční vánoční přání Vašim přátelům a nejbližším? Nechceme Vás strašit, ale už je opravdu na čase, protože ty mnoha lidmi oblíbené Vánoce jsou tady. Říkáte, že byste tradiční vánoční přání dávno poslali, ale v obchodních centrech a trafikách se Vám žádné nezalíbilo? Objednejte si ještě rychle z internetu! Krásná vánoční přání a novoročenky můžete nalézt například na stránkách společnosti Pamas Bohemia Uherský Brod s. r. o. Tato společnost se zabývá výrobou nejen tradičních vánočních přání a novoročenek, ale také svatebních oznámení, pozvánek, svatebních menu či fotografických knih. Ve svém oboru jsou zkrátka třída s mnoha zkušenostmi, tak se na ně nebojte obrátit!

Pro své zákazníky si připravili opravdu mnoho krásných vánočních přání. Jedním z nich je například přání na zlatém žebrovaném perleťovém papíře s bílým, zlatým a červeným tiskem, s bílou termografií. Na přání naleznete motiv zlatého vánočního stromečku, který je na bílém pozadí a vše dokonale podtrhují lesklé červené hvězdičky a sněhové vločky. Vánoční texty, které si vyberete, se tisknou bílou termografií. Na přání si můžete nechat dotisknout nejen vlastní text, ale klidně i logo. Vybírat při tvorbě vánočních přání můžete také z různých fontů a barev písma.

Kromě již zmíněné termografie používá společnost Pamas Bohemia Uherský Brod s. r. o. k tisku také horkou ražbu, slepotisk, reliéfní ražbu, digitální tisk, výsek či digitální výsek. Vše je prováděno ve vysoké kvalitě na kvalitních materiálech. S vánočním přáním od této společnosti ještě zazáříte, to Vám garantujeme, tak vybírejte, ať nic nepromeškáte! Společnost Pamas Bohemia Uherský Brod s. r. o. Vám navíc vyjde vstříc i v individuálních návrzích a přáních. Náhled tisknutého přání je poté samozřejmostí.

Témata: novoroční přání, novoročenky, PF, novoroční blahopřání | Region: ČR

SEO Services, s.r.o.