Luxus také v posteli

Luxusní čalouněné postele BETLER
Zadavatel: GIT.cz | 14.1.2015 | Obchod, e-commerce

Praha (Pressweb) - Jedním ze sortimentů, na kterých bychom rozhodně neměli šetřit, jsou bezesporu postele. Vždyť jde o místo, ve kterém člověk stráví přibližně třetinu svého času, a zároveň nemůže být pochyb o důležitosti kvalitního spánku a jeho vlivu na pracovní výkonnost a spokojený a zdravý život. Investice do dobré postele se tedy náležitě vyplatí.

Mezi nejkrásnější a zárověň nejkvalitnější postele na trhu patří široké portfolium produktů značky BETLER. V něm si zájemce vybere z rozličných barevných kombinací a velikostí (dětskou postel, jednolůžko i standardní manželskou postel, letiště), stejně jako zpracování a materiálů.

Již několik let jsou absolutním hitem na západních trzích postele čalouněné. Obšírné spektrum barev čalounění zaručuje možnost vyrobit postel přesně podle individuálních požadavků každého zájemce - i postel se tak může stát dalším vizuálním prvkem, který výrazně podtrhne estetičnost interiéru jakékoliv ložnice.

Postele BETLER

Luxusní čalouněné postele BETLER se opírají o moderní čistý design, a zároveň u nich výrobce nezapomíná na praktickou využitelnost svých produktů - naprostá většina postelí BETLER tak disponuje objemným úložným prostorem. Vysoce kvalitní čalounění je navíc příjemné na dotek, dobře udržovatelné a může se pochlubit dlouhou životností.

Již v základní ceně jsou moderní čalouněné postele značky BETLER vybaveny kvalitním lamelovým roštem s oblíbenou polohovací funkcí a buď s 28 pevnými lamelami, nebo 42 pružnými a tenkými lamelami. Lamelový rošt zaručuje pohodlné vložení matrace a zároveň zvyšuje účinnost jejích ortopedických vlastností. Rošt zároveň umožňuje matraci dýchat, díky čemuž je eliminováno riziko vzniku plísní.

Kombinace luxusní postele, poctivé zdravotní matrace a kvalitního lamelového roštu je tak základem pro zdravý a pohodlný spánek.

Postele BETLER

Témata: Čalouněné postele, Čalouněná postel, Čalouněné postele s úložným prostorem, Luxusní postele, Luxusní postel, Vysoká postel, Manželská postel, Manželské postele, postele, Postele s úložným prostorem | Region: ČR

Global Internet Technology s.r.o. - GIT.cz
Žirovnická 1/2389