Fakeer vyvezl youtubery do Černobylu

Zadavatel: BON Media, s.r.o. | 11.7.2016 | Cestování, gastronomie
Autor fotografie:

Praha (Pressweb) - 11. července 2016: Ve středu 6. července vyrazila Fakeer kavalerie směr Černobyl. Posádky dvou černých transportérů tvoří vybraní čeští youtubeři, kteří přijali společnou výzvu zástupců společností Fakeer a Real Geek na netradiční prázdninový zážitek plný příležitostí k tvorbě nevšedního obsahu. Následující týden se tak můžeme těšit na kvanta fotografií, příspěvků, videí i streamů z cesty a pobytu na jednom z nejtemnějších míst současné Evropy, a to od youtuberů Ati, Nejfejk, Vidrail, Čmelák, Martin Rota, Vadak, Strašnej týpek, Petr Brunner nebo Keacraft.

„Expedition Chernobyl je pro někoho splněný sen, pro některé youtubery netradiční zdroj pro videa a fotografie nebo také nevšední inspirací pro další tvorbu a obsah svých kanálů, ale každopádně je to pro nás všechny adrenalin a dobrodružství,“ říká Adam Fuchs, jeden z hlavních organizátorů ze společnosti Fakeer, která celou expedici technicky i organizačně zajišťuje.

Výprava vyrazila po ve středu 6. července po 15 hodině od Kongresového centra v Praze, kam jim přišla popřát šťastnou cestu zhruba stovka jejich fanoušků.

Novinky a zážitky z expedice mohou příznivci sledovat na sociálních sítích uvedených youtuberů anebo také na FB a Instagram profilech Fakeer nebo Real Geek. Oficiálními „heštegy“ jsou #expedicechernobyl #fakeer #fakeercavalery. Cesta je plánovaná až do 13. července, kdy se účastníci vrací zpět do Prahy. Tak zůstaňte naladěni a nenechte si ujít  #expedicechernobyl by Fakeer.

Obrázky:
Témata: Fakeer, youtubeři, youtubers, chernobyl, černobyl, expedice | Region: ČR

BON Media, s.r.o.

Sokolovská 55/81
Obrázek uživatele BON Media
Komunikačně kreativní agentura s velkými nápady.
BON Media, s.r.o.
Sokolovská 55/81