Nábytek z palet do každého počasí

Nábytek z palety
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 11.10.2016 | Reality, bydlení

Praha (Pressweb) - Rozšiřujete venkovní zahrádku nebo terasu a chcete, aby venkovní nábytek mohl být venku po celý rok, tedy v létě i v zimě? A chcete něco netradičního? Vyzkoušejte nábytek z palet. S novinkou přišli mladí architekti a nábytek z palet je opravdu atraktivní. Je to nejen skvělý nápad, ale i praktický. Získáte tak levný venkovní nábytek, který je díky kvalitnímu dřevu velmi odolný. Dnes se z palet vyrábějí nejen lavice a stoly, ale také postele. Systém konstrukce je promyšlený a paleta má díky tomu únosnost 1 500 kilogramů. Nemůže se vám stát, že by se nábytek poničil častým používáním, snese opravdu velkou zátěž.

Nábytek z palet je lakovaný nebo v barvě

Nábytek z palet se vyrábí z kvalitního dřeva o dostatečné tloušťce. Oproti průmyslovým paletám je povrch vyhlazený včetně další povrchové úpravy. Nábytek z palet můžete mít lakovaný nebo upravený barevným nátěrem. Současný trend upřednostňuje bílou nebo pastelové barvy. Nábytek z palet se hodí pro exteriéry nebo interiéry. Dřevo dobře snáší výkyvy počasí, takže se nemusíte bát, že se za sezonu zničí. Lepší je koupit si levný nábytek, který můžete za čas vyměnit. Palety jsou k tomu ideální, navíc můžete snadno dokoupit další výrobky, protože styl palety zůstává stejný.

Dřevěné palety mají mnohostranné využití

Ukázalo se, že palety mají mnohostranné využití. Původně sloužily pouze na přepravu  a snadnou manipulaci se zbožím, architekti však objevili další možnosti – nábytek z palet. Palety se dají využít i pro stavbu lehkých příček nebo různých předělů. Některé firmy nevědí, co s paletami, ale přitom existuje výkup palet. Právě výkup palet umožňuje, aby palety našly další uplatnění. Firma EUROPAL zajišťuje nejen výkup palet, ale i jejich výrobu, opravy a nově nábytek z palet. Podívejte se na internetovou stránku wwww.europal.cz, kde najdete veškerou nabídku a také galerii jejich výrobků. Jsou tam zahradní lavice, stoly, křesla, houpačky – prostě nábytek z palet za pár korun.

Témata: nábytek z palet, výkup palet, nábytek z palety, paletový nábytek | Region: ČR

SEO Services, s.r.o.

Na Nivách 956/2