Naučte se používat Office 365

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 10.4.2017 | Telekomunikace, IT

V dnešní době se běžně setkáváme s tím, že nikdo nic nestíhá a vše je velmi uspěchané. Právě proto však přišla společnost Microsoft s Office 365. Jedná se o produkt, který maximálně navyšuje produktivitu práce a podporuje týmové fungování ve společnosti. Zároveň dokáže snižovat náklady jak na software, tak i na hardware.

Hlavní funkcionality Office 365

Mezi hlavní funkcionality patří Microsoft Exchange – profesionální práce s poštou, veškerými kontakry, úkoly i kalendářem, OneDrive for Business – úložiště dokumentů s přístupem z jakéhokoliv zařízení, Skype For Business – absolutně neomezené meetingy online, Yammer – The Enterprise Social Network – zajistí Vám snadné sdílení informací, uchování Vašich know how, SharePoint – tvorba intranetu, Power BI – pomocník při tvorbě reportů, kancelářský balíček Office, Project – podpora při tvorbě projektů, Office Delve – souhrn veškerých informací napříč všemi používanými aplikacemi a Visio – nástroj pro tvorbu procesů, drátěných modelů a plánů.

Nebojte se udělat krok kupředu

Díky Officu 365 docílíte maximální mobility, produktivity a efektivnosti. Od toho, aby Vám tato celková inovace zabrala co nejméně času a námahy, jsou tady zkušení vývojáři a konzultanti, kteří Vám zajistí maximální full servis. Dovolujeme si Vám představit společnost Innone, která Vám připraví ideální řešení na míru přímo podle Vašich potřeb. Na klíč Vám vyrobí firemní postupy a šablony pro Vaši maximální efektivitu při práci. Samozřejmostí je školení celého Vašeho týmu. Dejte šanci inovacím a posuňte se tak blíže k naplnění veškerých Vašich cílu a tím si otevřete dveře k dalším možnostem a maximálnímu úspěchu. Office 365 Vám zajistí posunutí se o krok výše.

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484