Mobilní "hosteska s tabletem" zvýší efektivitu eventů a průzkumů

Zadavatel: Crazy Tomato, s.r.o. | 9.7.2013 | Obchod, e-commerce

Praha (Pressweb) - 8. 7. 2013: Maloobchod a služby, FMCG nebo průzkum trhu jsou odvětví, která se asi nikdy úplně neobejdou bez živého kontaktu s lidmi. Jenže získat pozornost zákazníků je čím dál těžší a zpracovávání stohů dotazníků náročné nejenom na čas, ale i finančně. Přitom snaha uspořit náklady je v poslední době jasný příkaz i v marketingu.

Crazy Tomato proto přišla na trh s novinkou. Všechny činnosti zajišťované hosteskami na prodejnách a v terénu nyní zvládne univerzální aplikace v tabletu mHostess. „Brali jsme v úvahu potřeby eventových a výzkumných agentur, naše řešení je proto použitelné pro každou byznysovou situaci,“ říká Zdeněk Fekar, marketingový ředitel firmy.

Novinka zvládne registrace účastníků konferencí a společenských eventů, organizaci nejrůznějších festivalů a firemních akcí, uvádění nových produktů na trh, ochutnávky a průzkumy mezi zákazníky a spoustu dalších aktivit instore marketingu. Nechybí ani možnost propojení se sociálními sítěmi nebo losování o ceny či zábavný kvíz. „Zákazníka dneska potřebujete na něco ‚chytit‘ a zábava spolehlivě funguje,“ dodává Fekar.

„Naše hostesky už měly možnost vyzkoušet aplikaci v rámci velké konference. Vlastně mě ani nepřekvapilo, že moderní technologické řešení spojené se zábavou zafungovalo a nám se podařilo zasáhnout téměř všechny účastníky akce,“ potvrzuje Lucie Hrozová, jednatelka společnosti Xtreme hostess service.

Aplikace sbírá data online, proto je možné ihned získat přehled o registrovaných hostech, detaily o průběhu ochutnávkové akce nebo výsledky průzkumů. Snadný sběr dat spojený se zábavnými prvky je navíc ideální k vytvoření či propojení s věrnostními programy nebo distribuci slevových kupónů. „Dotazovaný si ani neuvědomí, že jste jej právě nenásilně zapojili do svého marketingového programu,“ říká na okraj Zdeněk Fekar.

*

Xtreme hostess service už od roku 2001 zajišťuje služby atraktivních profesionálních hostesek, které hovoří několika světovými jazyky, mají společenské vystupování a organizační talent.  Zdarma nabízí široký výběr jednotných oděvů a služby koordinátorky, poskytuje také velké množství doplňkových služeb jako např. catering, doprava, tanečnice, služby vizážistů, průvodkyň, ochranné služby aj.

Crazy Tomato se zabývá mobilním marketingem, mezi služby, které nabízí, patří SMS a MMS komunikace, cílené SMS a MMS, aplikace pro chytré telefony, mobilní prezentace, reklama na mobilních stránkách. Firma se za dobu své existence stala spolehlivým partnerem desítek firem pro oblast mobilní marketingové komunikace. Na trhu působí od roku 2005.

Témata: agentura Crazy Tomato | Region: ČR

Crazy Tomato, s.r.o.