Pojišťovna VZP otevírá nové pobočky

Nově v Brně na Zvonařce a v Praze na Proseku, po prázdninách ještě v Litoměřicích a v pražských Dejvicích
Zadavatel: e.vox, spol. s r. o. | 21.8.2014 | Finance, ekonomika

Praha (Pressweb) - 21. 8. 2014: Dvě nové pobočky otevřela v těchto dnech Pojišťovna VZP. Po prázdninách plánuje rozšíření své sítě o další dvě obchodní místa.

Nové pobočky otevřela PVZP v Praze 9 na Proseku v Lovosické ulici, kde je otevřeno denně od 7 do 15:30 hod. a v Brně v obchodním centru Zvonařka, kde jsou k dispozici klientům v pondělí a ve středu od 9 do 17 hodin, v dalších dnech od 8 do 16 hodin.

„Snažíme se být našim klientům co nejblíže, do konce roku proto otevřeme ještě další dvě pobočky,“ říká obchodní ředitelka Halina Trsková. „Po prázdninách se vracíme na pražský ‚Kulaťák a v říjnu přivítáme klienty v Litoměřicích,“ dodává.

Pobočka na Vítězném náměstí v Praze zahájí provoz 15. září. Otevřeno zde bude v pondělí a ve středu od 8 do 18 hodin, v úterý a ve čtvrtek od 8 do 16 hodin a v pátek od 8 do 14:30 hodin.

V Litoměřicích v ulici Lidické přivítají zákazníky poprvé 1. října. Otevřeno zde bude každý den od 8 do 12 hodin a od 13 do 17 hodin.

V současnosti Pojišťovna VZP provozuje jednadvacet poboček, do konce roku tak bude klientům nabízet služby celkem na 23 vlastních obchodních místech.

„Kromě toho naše služby nabízejí i všechny pobočky Všeobecné zdravotní pojišťovny ČR, vybrané pobočky České pošty a smluvní pojišťovací zprostředkovatelé,“ dodává obchodní ředitelka Halina Trsková. Seznam pojišťovacích makléřů je dostupný na webu PVZP.

::

Pojišťovna VZP, a. s. je univerzální životní pojišťovna. Od roku 1994 fungovala na trhu jako součást VZP ČR, po vstupu Česka do Evropské unie v roce 2004 působí samostatně. Poskytuje cestovní pojištění, pojištění majetku a odpovědnosti, pojištění běžné občanské odpovědnosti, úrazové pojištění, komerční zdravotní pojištění, zdravotní pojištění cizinců a další pojistné produkty. Jediným akcionářem je Všeobecná zdravotní pojišťovna České republiky. Ke konci roku 2013 dosáhla předpisu pojistného ve výši 387,8 mil. Kč. V roce 2014 navýšila svůj kapitál na 253 mil. Kč. Více informací o PVZP najdete na www.pvzp.cz.

Témata: VZP | Region: ČR

e.vox, spol. s r. o.

Slavíkova 3
120 00 Praha 2 - Vinohrady
Kontaktní osoba: Zdeněk Fekar
mediální poradce
zdenek@evox.space
e.vox's picture
Poskytujeme služby v oboru marketingových komunikací, zejména poradenství v oblasti public relations. Tiskové zprávy, letáky, inzeráty, komunikace se zákazníky, video nebo prezentace na facebooku a jiných sociálních médiích? Cokoli potřebujete, neváhejte a ozvěte se.
e.vox, spol. s r. o.
Slavíkova 3